+36 (20) 364-5380 - Lifer Bau - +36 70 364-6542 - iroda - szárazépítészeti megoldások

Magyar   English

Rólunk

...

Dudás Ferenc vagyok a Lifer Bau ügyvezetője. Engedje meg, hogy bemutassam a cégemet. Cégünk szárazépítészeti megoldásokban és könnyűszerkezet építési munkák kivitelezésével foglalkozik. Munkánk záloga a több évre visszanyúló szakmai tapasztalat, az elkötelezettség és az alkotni vágyás. Kollégáimmal együtt hiszünk a biztos, jó alapokban, melyet a minőségi munka megteremtésével és annak megtartásával hozunk létre. Miben vagyunk mi mások, mint a piacon lévő hasonló cégek? Abban, hogy mi a szokványos szárazépítői feladatok megoldása mellett, kivitelezünk még FA ÉS FÉM, illetve egyedi mennyezeteket és oldalburkolatokat is. Köszönöm, hogy végig olvasta, a közös jövőnk megépítésével keressen bizalommal.

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes.” József Attila

Rólunk mondták

Ismét díjazták a Market teljesítményét
Az idei évben 12. alkalommal megrendezett „Az Év Irodája” versenyen a BudaPart CITY irodaházban kialakított Bayer Hungária irodája nyerte „Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2021” rangos elismerést. A sikerben a Market-csoportra jellemző professzionalizmusnak, a minőségi kiviteli tervezésnek és a kivitelezésnek óriási szerepe volt.
A BAYER Irodának otthont adó BudaPart CITY irodaház a főváros legújabb és legkomplexebb városnegyedének második irodaháza, mely 2021 második felében került átadásra a BudaPart beruházás részeként. A BAYER-t az első bérlők között üdvözölhették a fejlesztők, a több mint 150 éves múlttal rendelkező nemzetközi nagyvállalat gondos előkészítést követően 2021-ben költöztette el magyarországi vállalatát a Budapart CITY irodaházba azzal a céllal, hogy támogassák a szervezeti egységek szorosabb együttműködését és hogy a korábbi hagyományos irodájuk egy valódi 21. századi agilis környezetté alakulhasson át.
Az újgenerációs BudaPart CITY irodaház Budapest XI. kerületében, egyedülálló környezetben, a Duna partján található, ahol az 54 hektáron épülő városnegyednek közel 50 százaléka zöldfelület lesz a fejlesztés végére, így az ott lakók és dolgozók a BudaPart szolgáltatásai és rekreációs lehetőségei mellett a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl kivételes természeti adottságait is élvezhetik. A state-of-art megjelenésű, LEED Gold minősítésű irodaházban számos innovatív és környezetbarát megoldás megtalálható, úgy mint energiahatékony gépészeti megoldások, magas energiahatékonyságú homlokzati szerkezet, energiatakarékos világítótestek, víztakarékos öntözés és berendezések, elektromos autótöltők, mérhető az elektromos- és hűtési, fűtési energia, valamint magas a beépített anyagok újrahasznosítottanyag-tartalma is az épületben.
Gratulálunk a projektben résztvevő szakembereknek, a BAYER munkatársainak pedig örömteli és sikeres éveket kívánunk az új – immáron szakmai díjjal is elismert - munkakörnyezetben!
Fotók forrása: Az Év Irodája

Bővebben itt olvasható: https://www.market.hu/kategoria/1/aktualis

...

...